BB Glow 
&
MTS Treatment

BB GLOW is een behandeling waarbij je een mooie egale kleur creëert. Dit is een behandeling die helpt de huid naar zijn originele staat te brengen. 
Bij deze behandeling worden speciale serums op kruidenbasis gebruikt. Deze serums worden door middel van een dermapen op de huid aangebracht. 
De serum vermindert het melanine gehalte op de huid en helpt met het verlichten van de huidskleur, zo wordt er een egale, stralende en een heldere beeld gecreëerd. 
Gemiddeld blijft de BB GLOW 9 maanden op de huid.
De behandeling wordt in 3 sessies met ertussen 14 dagen rusttijd uitgevoerd.

BB GLOW kan gerust gebruikt worden rondom de ogen indien het donkere kringen bevat.

De BB GLOW valt officieel niet onder permanente make-up aangezien de techniek met een DermaPen “microneedling” wordt toegepast. De BB GLOW serum is gebaseerd op natuurlijke mineralen.

De BB GLOW hebben werkstoffen zoals hyaluronzuur, antioxidanten en werken huidverbeterend, versterkend, hydrateert, ontstekingsremmend, egaliserend en vermindert het pigment en grove poriën. Zelfs donkere kringen onder de ogen verminderen. Een ware heropleving voor de huid.

Liever een huidverjonging/verbetering/verstrakking behandeling ?

Dan verwijzen wij u graag naar onze Microneedling (Dermapen) huidverbetering pagina.

Mesotherapy is een gezichtsbehandeling die verjonging van de huid stimuleert.

Mesotherapie gaat de strijd aan met rimpeltjes en een slappe, doffe huid.

Een huid die ouder wordt verliest collageen en elastine. Hierdoor verliest de huid ook automatisch elasticiteit en vitaliteit. De behandeling vult rimpeltjes van binnenuit op en stimuleert huidverjonging. Het resultaat is een frissere, gezondere en strakkere huid.

 

De Mesotherapie apparatuur, onze Dermapen maakt zeer veel, zeer kleine kanaaltjes in de huid. Zo ontstaan er ultra-kleine poriën. De huid wordt meer doorlaatbaar en neemt hierdoor veel meer microfijne stoffen op. Deze stoffen brengen we in de dieper gelegen huidlagen in. Groot voordeel van mesotherapie is dat de apparatuur de stoffen direct in de huid brengt.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
Eerst reinigen we je huid en daarna gebruiken we een milde peeling om de dode huidcellen te verwijderen alvorens we de behandeling starten. 
Met de speciale dermapen worden minuscuul kleine kanaaltjes in de huid gemaakt, hierop masseren we een intensief serum naar gelang de huidbehoefte.
Door de Dermapen hebben we de huid en de doorbloeding gestimuleerd en daarbij ook de fibroblasten in de huid die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen en elastine.

Na het serum welke we bij de Mesotherapy gebruiken gaan we het BB-glow serum mixen die qua kleur afgestemd is op jouw gelaatskleur, zodat we deze kunnen egaliseren.
Precies zoals je dat zelf normaltier met je BB-creme of foundation doet.
Dit BB-Glow serum gaan we wederom met de dermapen in de huid sluizen voor een prachtige egale huid.

Meso Therapy Ampullen

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

D'Lux Beauty Bar 

KvK  71119213

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now