top of page
Facetune_04-12-2022-20-23-12.HEIC

Dark Lips Neutraliseren

Donkere lippen correctie is een gespecialiseerde behandeling ontwikkelt voor mensen met donkere lippen.Bij sommige mensen zijn de lippen van nature altijd donker geweest en bij anderen is dit op latere leeftijd pas ontstaan.Voor diegene die de donkere lippen als cosmetisch storend ervaren kan dit behandeld worden door middel van de behandeling donkere lippen correctie.

  Donkere Lippen Neutraliseren

  De oorzaak van donkere lippen kan velen redenen hebben.Het kan van nature altijd al donker zijn geweest, maar ook roken en een slechte doorbloeding (weinig zuurstof toevoer) en hyperpigmentatie (door de zon) kan de oorzaak zijn van donkere lippen. De donkere lippen komen in verschillende kleurtonen voor: blauw, paars, grijs en donkerbruin.

  Voor de donkere lippen is een speciale techniek die toegepast wordt om de lippen op te lichten en naar een gewenste kleurtint te krijgen.

  Het bereiken van het gewenste eindresultaat heeft gemiddeld minimaal drie behandelingen nodig en voor sommige lippen zijn er zelfs vijf behandeling nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Het aantal behandelingen is per individu verschillend en heeft te maken met hoe donker de eigen lippen zijn en hoeveel pigment de huid per behandeling opneemt.Ik werk immers op de huid, welke het grootste orgaan van het lichaam is.

  Door middel van de donkere lippen correctie techniek kunnen de lippen een egalere lipkleur krijgen en naar de gewenste liptint gebracht worden zoals roze, rood en peachy.

  De Behandeling

   

  Allereerst begin ik met het corrigeren van de ongewenste kleurtonen die in de lip aanwezig zijn die de lippen zo donker maken. Hierbij wordt er tijdens de eerste behandeling door mijzelf op basis van jou lip ondertonen een pigment gemengd om de neutralisatie van de kleur te kunnen realiseren.

  Tijdens de eerste behandeling is het daarom ook nog niet mogelijk om een kleur naar keuze op de lippen aan te brengen, omdat je deze niet zal zien. Soms is het zo dat er meerdere behandelingen geneutraliseerd moet worden omdat de natuurlijke lipkleur heel erg donker is. Zolang we nog steeds donkere kleurtonen in de lippen zien na de genezing is neutralisatie nodig.

  Zodra de lippen zijn geneutraliseerd zullen de lippen als ze genezen zijn na 6-8 weken een beige/roze kleur krijgen, waarna er gewerkt kan gaan worden met de gewenste lip kleur.

  Dit is altijd het leukste moment waarbij ik met de gewenste kleurtint kan gaan werken op de lippen, denk aan roze, perzik en rood tinten.

  Donkere lippen kan soms een geduldig proces zijn, omdat er een genezing periode van 6 weken tussen elke behandeling zit.

  Bij donkere lippen is het daarom goed om in het achterhoofd te houden dat je het eindresultaat pas na een jaar kan verwachten. Als we bijvoorbeeld 4 behandelingen moeten uitvoeren zijn we namelijk al 7 maanden verder.

  In de standaard behandeling van de donkere lippen correctie behandeling zitten twee nabehandelingen in de prijs inbegrepen. Daarna betaal je per losse sessie.

  bottom of page