Eyeliners

Altijd sprekende ogen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een uitgelopen oogpotlood of eyeliner…   Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up eyeliner kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden aangepast en verfraaid. Bij de eyeliners wordt in een strakke lijn tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, wat een natuurlijke en volle oogopslag geeft. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste proporties worden gebracht.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lippigmentatie

Lippen verbleken, contouren vervagen waardoor de liplijn onregelmatig is en verliezen hun volheid in kleur.

Cosmetische pigmentatie gaat dit tegen! Je hoeft niet in de weer te gaan met een lippotlood of lippenstift.

De lippen kunnen heel natuurlijk ingekleurd worden, vollere effect krijgen en strakkere contouren.

Wanneer we ouder worden trekt de liplijn vaak weg en lijkt de kleur te verbleken Een gedefinieerde contour met een vleugje kleur brengt de perfectie van uw lippen weer naar voren. Ook voor wanneer de lippen asymmetrisch zijn, of bijvoorbeeld in het geval van schisis, zorgt permanente make-up weer voor balans in het gezicht.

 

 

 

 

 

 

Lipliner

Met een lipliner verkrijgt je mond weer duidelijke contouren. Met een lipliner kunnen kleine oneffenheden gecorrigeerd worden. De kleur kan dichtbij je eigen lipkleur gekozen worden, of je kiest voor een kleur die meer aanwezig is.

Ombre Shadow Lips

Hierbij loopt de lipliner uit in een mooie schaduw naar de binnen kant van uw lippen. De schaduw lipliner ziet er zeer natuurlijk uit en laten de lippen voller doen lijken. Hierdoor kunnen ook grotere oneffenheden aan de contourlijn gecorrigeerd worden.
Het ‘zachte’ verloop maakt de lijn subtiel en natuurlijk.

Full Lips

Hiermee heb je de mogelijkheid om een hele nieuwe mond te creëren. Des gewenst kan de liplijn ”onzichtbaar” vergroot of gecorrigeerd worden tot een mooie, natuurlijke mond. Deze techniek is de oplossing voor veel lipproblemen. De lippen worden volledig van pigment voorzien. Het kan in natuurlijke tinten maar ook met meer kleur uitgevoerd worden. In dit geval hoeft er geen lipstick meer gebruikt te worden. Geen uitlopers van lipstick meer in de rimpels rond de mond. Simpelweg altijd mooi gekleurde lippen.

 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

D'Lux Beauty Bar 

KvK  71119213

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now