top of page
Eyeliner-Tattoo-835x519.jpg

Lippigmentatie - Eyeliners

Lippigmentatie zorgt ervoor dat de lippen worden gecorrigeerd en een vollere uitstraling krijgen.

Eyeliners zorgen voor een echte "eyecatcher". Door middel van eyeliner wordt er een lijntje boven of onder uw oog aangebracht. Deze behandeling is voor elk huidtype geschikt.

PicsArt_09-17-12.23.36.jpg

Eyeliners

Altijd sprekende ogen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een uitgelopen oogpotlood of eyeliner…   Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up eyeliner kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden aangepast en verfraaid.

De eyeliner is wat dikker en opvallender dan de deepliner en is geschikt voor dames die dagelijks een eyeliner gebruiken. Dit wordt net aan de grens van de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller lijken. De designliner is de klassieke eyeliner met een wing. Dit is niet geschikt voor dames met zware oogleden.

Bij de Deeplineer/Infralash wordt in een strakke lijn tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, wat een natuurlijke en volle oogopslag geeft. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste proporties worden gebracht.

Lippigmentatie

Lippen verbleken, contouren vervagen waardoor de liplijn onregelmatig is en verliezen hun volheid in kleur.

Cosmetische pigmentatie gaat dit tegen! Je hoeft niet in de weer te gaan met een lippotlood of lippenstift.

De lippen kunnen heel natuurlijk ingekleurd worden, vollere effect krijgen en strakkere contouren.

Wanneer we ouder worden trekt de liplijn vaak weg en lijkt de kleur te verbleken Een gedefinieerde contour met een vleugje kleur brengt de perfectie van uw lippen weer naar voren. Ook voor wanneer de lippen asymmetrisch zijn, of bijvoorbeeld in het geval van schisis, zorgt permanente make-up weer voor balans in het gezicht.

Screenshot_20190219-095508.jpg
FFAC4016-6D25-4D2D-9FAA-103B4F214E1B.JPEG

Full Lips

Bij deze techniek creëren we een onzichtbare of indien gewenst, een meer zichtbare contouring om altijd een mooiere vorm te creëren en lippen meer symmetrisch en voller te maken! Perfect voor lippen die de natuurlijke contouren zijn verloren door bv. lipfillers, of van nature een on-egale liprand hebben. Deze techniek zetten we ook in bij littekens, (diepe) rimpels in de lippen/contouren en indien lippen overal een onegale (vlekkerige) look hebben.

Voor de kleurtinten zijn er eindeloze mogelijkheden, van zachte meer transparante tonen zoals nude, soft pinky tinten tot intensere rode, roze of caramel tonen met lipstick effect: de kleur of zachte tint wordt altijd volledig naar persoonlijk wensen aangepast (en gemixt).

Lip Blush

Deze techniek wordt transparant gepigmenteerd met een lip pigment.

We werken met een zachte contour en zonder zichtbare outline. Daardoor lijken de lippen voller en frisser.

De Lip Blush is bedoeld om een zo natuurlijk resultaat te realiseren.  De kleurtint is altijd natuurlijk en creëert een transparante aquarelle look die een heel fris effect geeft. Bovendien is deze techniek goed te combineren in combinatie met fillers.

Let op: bij deze techniek gaan we geen (grote) asymmetrie kunnen corrigeren en geen strakke contouring aanzetten! Deze techniek wil juist natuurlijke beauty highlighten.

B5301F9D-AF18-4FE1-8542-8FC0932F4225.JPEG
bottom of page