top of page

Microneedling

Philings Microneedling is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling. Behandeling met de Philings pen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen. De Philings pen heeft veel voordelen ten opzichte van de MTS-roller of de Dermaroller. De huid heeft minder hersteltijd nodig en de behandeling is comfortabeler en nauwkeuriger.

img_5242.jpg

Dermapen / Microneedling

PhiLings Microneedling huidverbeterende behandeling

De machine maakt gebruik van minuscule naaldjes, die vibrerend microscopisch kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Een PhiLings microneedling behandeling maakt gebruik van het eigen natuurlijke genezingsproces van de huid, door de prikkeling in het bindweefsel komen diep in de huid helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine..  

De Behandeling

Tijdens de Phillings Microneedling behandeling worden serums met hoogwaardige actieve werkstoffen gebruikt, gebaseerd op wat de huid nodig heeft. Dankzij de kanaaltjes kunnen de actieve ingrediënten diep in de huid worden opgenomen.

Een PhiLings microneedling behandeling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren. De huid wordt voller, gladder, steviger en egaler van kleur. Bij de MicroNeedling behandeling wordt gebruik gemaakt van minuscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen. De behandeling wordt afgesloten met een After Treatment Mask en duurt in totaal ongeveer 50 minuten. Direct na de behandeling ziet de huid er roze tot rood uit (dit duurt tot gemiddeld 3 dagen), tevens kan deze prikkelend en warm aanvoelen. Na een meer intensieve behandeling kunnen enkele puntbloedinkjes en/of kleine blauwe plekjes ontstaan, dit is niet ernstig en trekt vanzelf weer weg.

Door de versnelde celdeling kan de huid licht gaan schilferen, waarbij de dode huidcellen loslaten. U krijgt Skin Cocktail ampulle mee voor thuis als nabehandeling. De eerste 2 dagen na de behandeling wordt het gebruik van make up afgeraden (oogmakeup is geen probleem). Behalve de ampullen zijn er ook andere microneedling aftercare producten om de effecten van de behandeling zo lang mogelijk te behouden.

img_5241.jpg
Screenshot_20190127-200125.jpg

De huid moet tot een maand na de behandeling goed beschermd worden tegen de zon met een hoge beschermingsfactor.  

Elke behandeling geeft effect, maar voor het beste resultaat word deze behandeling in een kuur aangeboden, 3 – 5 behandelingen om de 10 a 14 dagen.

In het geval van anti-aging wensen is het wellicht handig om te weten dat het minimaal 6 weken duurt om collageen aan te maken, en dat er meerdere behandelingen nodig zijn. U gaat al wel resultaat zien in de loop van uw kuur, maar het eindresultaat van de kuur heeft u pas 4 tot 6 maanden na de laatste behandeling. In het geval van littekenverbetering ziet u al eerder resultaat en dit geldt ook voor pigmentvlekken. Beide verbeteren aanzienlijk binnen 2 tot 3 maanden.

Ook thuis kunnen soortgelijke ampules worden gebruikt met de home care MicroNeedling applicator, deze zorgt dat de opname van de serums met 500% wordt verhoogd door middel van naaldjes van 0.5 mm welke veilig zijn voor thuisgebruik.

De MicroNeedling behandeling is voor:

  • Stevigere, gladdere huid door aanmaak van collageen

  • Huidverjonging, verfijning van fijne lijntjes en rimpels

  • Verbetering van textuur (grove porien)

  • Littekens, ook van acne

  • Zonbeschadiging

  • Pigmentstoornis

  • Striemen / striae

  • Verhoogt de opname van vocht en voedingsstoffen

Voor de mooiste antiaging resultaten raad ik 2 microneedling behandelingen aan, gevolgd door de PhiLings Plasma minifacelift (huidverstrakking gezicht en boven of onder oogleden), hierna nog 1 microneedling behandeling. 

Collageen stimulerende behandelmethodieken geven de huid haar verfijnde jeugdige structuur, stevigheid en volume terug, ze verminderen oneffenheden in de huid en activeren de aanmaak van nieuw collageen in de huid.

2484898050673154141.08d67e8d559d2851b35fbf40775bccc2.jpg
bottom of page