top of page

Plasma Lift
Fibroblast

Het effect van een ooglift zonder operatie.

Zeg botox en fillers maar snel vaarwel!!

Phi ion Plasma Lift by Phi Academy is de nieuwe holistische methode om al uw rimpels en extra huid zichtbaar te verminderen, verwijderen en verstrakken.

PhiLings Plasma huidverstrakkende behandeling

Plasma is een gasvormige stof, welke bestaat uit geïoniseerde deeltjes die elektrisch (positief en negatief) geladen zijn. Dit is een natuurkundig proces en kan op verschillende manieren bij huid- en verouderingsproblemen toegepast worden. Door middel van een serie van puntsgewijze aanrakingen van de huid, waarbij een kleine flits (ontlading) ontstaat, trekken de huidvezels -als reactie op deze aanraking- samen. (de behandeling is ook wel bekend als fibroblast en plexr, dit zijn andere merken met verschillende behandelmethoden)

De behandeling is gebaseerd op sublimatie (verdamping) van de bovenste huidlaag (epidermis). Doordat de opperhuid als het ware ‘verdampt, ontstaat er een klein bruin stipje (dots), een zogenaamde thermische reactie. De pen raakt alleen de bovenste huidlaag, er is dus geen open wond, wat het risico vermindert op bijwerkingen zoals, infecties en littekens. Het genezingsproces van 7 dagen is dan ook aanzienlijk korter dan bij een traditionele ooglift. 

Plasma zorgt voor direct liftend -en verjongend effect. De behandeling zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen en heeft daardoor ook een positief effect op lange termijn. Omdat de fibroblasten geactiveerd zijn en dus ook weer collageen aanmaken, werkt dit nog 6-8 weken door in de huid en is het optimale resultaat dan ook pas zichtbaar.

 

Door dit effect zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume.

De behandelde huid kan zwelling vertonen die gemiddeld twee dagen kan duren. Ook ontstaat er na de behandeling “crusting” van de huid, minuscule korstjes. Deze korstjes verdwijnen binnen 7 dagen. De Phi-Ion behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. 

Hoe lang het resultaat zichtbaar blijft hangt helemaal van de huid en de mimiek af. Rimpels door mimiek (frons/voorhoofd) zullen eerder weer zichtbaar zijn, dan rimpels door huidverslapping. Het effect is langdurig. Na 1 behandeling is het resultaat zeer goed zichtbaar. In enkele gevallen wordt een nabehandeling aangeraden, deze zal 4 maanden na de initiele behandeling plaatsvinden.

Aangeraden wordt de huid hier in de toekomst in te blijven activeren en de collageen aanmaak te stimuleren.

Dit kan door middel van PhiLings microneedling.

 

Deze revolutionaire methode is in staat om vergelijkbare resultaten te halen met cosmetische operaties zoals:

  • Ooglid correctie

  • Neck-lift, Acne littekens

  • Stretch marks

  • Lijnen en rimpels – kraaienpoten

  • Marionettenlijnen

Plasma Lift resultaat na pas 2 weken
Plasma Lift voorhoofdrimpels. Resultaat na pas 2 weken
bottom of page