top of page
Facetune_06-12-2022-16-18-12.HEIC

Microblading - Powder Brows -  Combi Brows - Microshading

Wenkbrauwen die met de jaren steeds dunner zijn geworden, te veel zijn geëpileerd of gewoon wat haartjes en/of vorm missen kunnen door middel van de hairstroke methode weer echte eyecatchers worden. Super mooi en natuurlijk en niet van echt te onderscheiden. Soms is het een kwestie van een heel nieuwe vorm creeëren, maar het kan ook zijn dat je je wenkbrauwen net iets voller wilt. Voor iedereen is er een unieke en geschikte toepassing. Jouw wensen staan voorop samen met een mooi en natuurlijk resultaat.

Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen met de allerlaatste technieken en pigmenten perfect worden gecorrigeerd.

Microblading

WAT IS MICROBLADING?  Microblading is een revolutionaire techniek voor het handmatig aanbrengen van semi-permanente make-up van de wenkbrauwen.Flinterdunne afzonderlijke lijntjes in de vorm van haartjes worden aangebracht met natuurlijke pigmenten in de huid. Deze behouden de oorspronkelijke kleur en vervagen langzaam in de loop van 1-2 jaar door de normale celvernieuwing van het lichaam. Ieder jaar wordt daarom een nabehandeling aangeraden. Dit is tegen een gereduceerd tarief.Bij een echte tatoeage worden de pigmenten diep in de huid aangebracht, en verdwijnen daarom niet meer. Microblading zit veel minder diep, waardoor het vervaagd

De Procedure

Alvorens ik start met de microblading teken ik de wenkbrauwen symmetrisch in model, met behulp van  mijn Phibrows  tools.Als ik deze ook nog eens een laatste check up geef met een speciaal computerprogramma   "Phi App" bekijken we samen de nieuwe vorm.Pas als de klant helemaal (na evt. aanpassing) tevreden is begin ik met de behandeling.Na de behandeling krijgt u instructies mee voor het verzorgen van uw wenkbrauwen in de eerste week na de behandeling. Na het initiële resultaat worden de wenkbrauwen binnen enkele dagen altijd wat lichter. Vaak is het resultaat dan al heel mooi. Na 4-8 weken plannen we een afspraak in voor de touch up behandeling. Dit is bij de prijs inbegrepen. Na de touch up behandeling is de huid gewend aan pigmenten en behoudt het pigment stukken beter en zal aanzienlijk minder vervagen ten opzichte van de eerste behandeling.ALLE permanente make-up behandelingen vergen minimaal 2 behandelingen. 

Powder Brows

Heb je al volle wenkbrauwen en wil je dat Permanente "Make up" Look?Dan is Ombre / Powder Brows de oplossing Ombre brows zijn erg subtiel, dus niet zo opvallend als de oude ombre-haartrend. De wenkbrauw begint licht en wordt steeds donkerder naar het puntje van je brow toe. Deze prachtige vol ingeschaduwde wenkbrauwen geven een krachtige look voor de dame die pit heeft.Door de speciale manier van aanbrengen krijgen de wenkbrauwen een mooi en natuurlijk verloop van krachtig naar zacht.Dit is vergelijkbaar met een potlood- of poedermake-up.Hierdoor lijken je wenkbrauwen voller en super strak.Je kunt ze natuurlijk zelf tekenen, maar hoe fijn is het als je met deze prachtige brows wakker wordt?Scheelt je weer tijd in de ochtend!

Combi Brows

Bij deze techniek wordt de aanzet van de wenkbrauwen gerealiseerd middels Microblading met een overloop naar Powderbrows. Combi brows is een combinatie van twee behandelmethoden. Vanuit de microblading methode worden haartjes stuk voor stuk getekend (gepigmenteerd) om je wenkbrauwen voller te maken voor een natuurlijke uitstraling. Vervolgens worden je wenkbrauwen als het ware ingekleurd met de ombre powder (shading) techniek om het poeder effect van make up look na te bootsen. Door het beste van twee werelden te combineren, creëren we de perfecte PMU wenkbrauw.

Microshading

Microshading wordt toegepast wanneer de klant volledig microblading wenkbrauwen wenst in combinatie met een soft shading tussen de Microblading haartjes.

bottom of page