top of page

Phiremoval

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van Pmu/Tattoo Removal!!

Bij het verwijderen van ongewenste permanente make-up maken wij GEEN gebruik van laser of chemische verwijder methode, maar een zachte vloeistof op basis van fruitzuur die de oude pigment onttrekt uit de huid.

Geen laser die schade kan toebrengen aan de huid/pigmenten/haarfollikels en maakt het dus hiermee gelijk uitermate geschikt voor het gelaat!

In vergelijking tot ‘laser Removal’ kan met deze methode wel groen en rood effectief behandeld worden.

Heb je spijt van eerdere aangebrachte PMU, of was je tevreden, maar nu in de loop van de jaren de kleur doorslaat door gebruikte pigmenten op basis van ijzer-oxiden of carbondan is hier zeker wat aan te doen, zonder kostbare en pijnlijke laser behandeling te ondergaan.

Verwijderen van pmu en tatoeage zonder de huid te beschadigen.

Pigment komt onmiddellijk uit de huid in plaats van dat het uw lichaam, zoals bij laser, via de afvoer in uw lijf verlaat.Kan bij alle pigmentkleuren.Resultaat: geen litteken, enkel een propere, gezonde huid.Slecht geplaatste wenkbrauwen, uitgelopen eyeliner, spijt van die tatoeage, wij hebben nu dé oplossing.

De behandeling

Het hulpmiddel voor het verwijderen van tatoeages wordt op dezelfde manier gebruikt als tatoeage of micropigmenting.

Door dezelfde apparatuur te gebruiken, begint de tatoeage-extractieformule bijna onmiddellijk nadat de originele tatoeage-inkt door de huid omhoog is getrokken. De korst met tatoeage-inkt wordt de komende dagen op het behandelde gebied gevormd. Tijdens de genezing extraheert de huid steeds meer ongewenste inkt. De korst met tatoeage-inkt wordt in de komende dagen over het behandelde gebied gevormd. Terwijl de huid geneest, wordt er nog meer ongewenste tatoeage-inkt uitgetrokken. Het is zeer waarschijnlijk dat er nog een korst zal ontstaan, die nog meer inkt bevat. Na de ingreep en zo lang als u de korst op de huid hebt, houdt u het behandelde gebied droog. Het verwijderen van de tatoeage of slechte PMU houdt niet op na één behandeling.

 

Hoeveel sessies er nodig zijn?

Hangt af van de diepte, kwaliteit en kwantiteit van het pigment in de huid. Het varieert van 1 tot 3 behandelingen.

bottom of page